Ми працюємо! Ми переможемо! Україна понад усе!
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Cтатті

  • Поясні сумки стали надзвичайно популярними в сучасній моді завдяки своїй зручності та стилю. Дізнайтеся про їхню багату історію, починаючи з давніх часів і до сьогодення. Читайте про різноманітні види поясних сумок та їхні особливості, а також про їхні переваги. Дізнайтеся, як вибрати ідеальну поясну сумку та як правильно доглядати за нею, щоб вона служила вам довго.
    10 липня 2024
  • Наразі існує чимало варіантів матеріалів для валіз. Проте найпопулярнішими залишаються текстиль та пластик з яких можна виділити три найпопулярніші: поліпропілен, полікарбонат та ABS-пластик. Тож яка різниця між ними? Які переваги кожного з них? І який матеріал варто обрати?
    9 вересня 2023
  • Можна довго говорити про закриті кордони та обмеженнях в подорожах цього року, та все ж вони стали приводом звернути більш ретельну увагу на подорожі Україною. І, на щастя, наша країна також має вдосталь приємних і навіть чудових варіантів для романтичного вікенду з коханою людиною, чи то відпусткою з сім’єю та друзями. Тож цього разу Bagston зібрав для вас аж 5 цікавих і атмосферних варіантів, де можна зупинитися в мальовничих Карпатах, адже зараз природа там особливо прекрасна.
    28 жовтня 2020
  • Наразі вже кожен з нас це бачив: сумки, рюкзаки, одяг з зазначенням загадкового матеріалу rPET в описі товару. Можливо, ви чули, що це пов'язано з захистом навколишнього середовища. Можливо, що з переробкою матеріалів. Але що саме це скорочення значить? Як взагалі використану пластикову пляшку можна перетворити на практичну тканину? Яка ця тканина за властивостями? Давайте спробуємо розібратися.
    19 жовтня 2020
  • Мобільний телефон та комп'ютер вже давно стали невід'ємною частиною нашого життя, та не лише як засоби зв'язку та комунікації. Безконтактні розрахунки смартфоном та карткою — технологія, що прийшла до нас з Америки, з кожним роком стає все більш популярною. За останній рік понад 50% розрахунків в торговельних мережах в Україні здійснювалися безконтактно.
    21 вересня 2019
  • Що таке магазини Duty Free, як вони працюють і які нюанси варто брати до уваги.
    20 жовтня 2017
  • Що можна взяти з собою в літак, які речі категорично заборонені і на що звернути увагу при покупці валізи для ручної поклажі.
    18 жовтня 2017
  • Які види замків для валіз бувають? Як закодувати замок і що робити якщо забув код? Що таке система TSA? Про це та про багато іншого читайте в нашій статті.
    11 серпня 2017
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.